Kinderopvang meubels

Meer dan 150 jaar kinderopvang meubels

Schilte is een Nederlandse meubelfabriek welke sinds 1858 bestaat. Een oer-Hollands familiebedrijf, gespecialiseerd in kinderopvang meubels en het inrichten van kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs. We hebben een breed standaard assortiment met kinderopvang meubels met o.a. tafels, stoelen, bedden, boxen, kasten leidsterstoelen enz.

 

Kinderopvang kasten

De kinderopvang kasten zijn een belangrijk onderdeel van het kinderopvang meubels. Naast de tafels en stoelen moet al het speelgoed natuurlijk netjes opgeruimd kunnen worden. Hiervoor hebben wij driee basislijnen: de houten rechte hoek kinderopvang kast, de houten ronde hoek kinderopvang kast en thema kasten. Hieronder een korte omschrijving van de verschillende lijnen.

Houten rechte hoek kinderopvang kast

De kinderopvang kast bestaat traditioneel uit een massieve beukenconstructie met rechte hoeken. De massieve beukenconstructie en rechte hoeken maken de kast onverwoestbaar en geeft een stoere uitstraling. De rechte hoek kinderopvang kast is in vijf breedtes, vier hoogtes en 2 dieptes beschikbaar. Deze zijn verdeelt in de 200, 300, 400, 600 kasten serie waarvan hieronder enkele voorbeelden te zien zijn. Via de kastenconfigurator, of in overleg met uw vertegenwoordiger kunt u de kast vervolgens indelen naar uw wensen met legplanken, lades, wielen en schuifdeuren. De panelen van de rechte hoek kast kunnen uitgevoerd worden met een wit of een beuken plaatmateriaal. Tevens is het mogelijk om bij enkele kasten de achterwand te voorzien van een krijtbord, white bord of een prikbord achterwand.

         300 serie kinderopvang meubels kast200 serie kinderopvang meubels kast    Schilte 400 serie kinderopvang meubels kast   600 serie kinderopvang meubels kast

 

Houten ronde hoek kinderopvang kast

De afgeronde hoeken van de ronde hoek kinderopvang kasten maken de kasten extra veilig. De kasten zijn in veel afmetingen beschikbaar. Standaard zijn er vier breedtes, 3 hoogtes en 1 diepte afmeting beschikbaar. De kasten zijn vervolgens geheel zelf in te delen door diverse legplanken, lades, wielen en schuifdeuren. Tevens is het mogelijk om bij enkele kasten de achterwand te voorzien van een krijtbord, white bord of een prikbord achterwand. Om de stoere uitstraling een kindvriendelijke touch te geven is gekozen voor ronde hoeken. De ronde hoek schoolkast wordt standaard uitgevoerd in een white wash look. Ook de ronde hoek schoolkast is via de kastenconfigurator, of in overleg met uw vertegenwoordiger in te delen naar uw wensen met legplanken, lades, wielen en schuifdeuren.
300 serie ronde hoek kinderopvang meubelskast          400 serie ronde hoek kinderopvang meubels kast          600 serie ronde hoek kinderopvang meubels kast

 

Thema Kasten

Naast onze modulaire kasten bieden wij u ook kasten met een specifieke toepassing voor specifieke behoeften. Dit noemen wij themakasten, omdat de kinderopvang kasten zijn verbonden aan een thema of activiteit . Zo zijn er sfeervolle en kindvriendelijke leidsterkasten of knutselkasten, maar ook sport- en spelkasten. Voor de bibliotheek en/of gemeenschappelijke ruimte zijn er o.a. computerkasten en  multifunctionele kasten. Voor de speelhoek hebben wij een theaterkast of diverse constructiekasten.

Theaterkast kinderopvang meubelskast                    Sport-en-spelkast kinderopvang meubels kast

 

Kinderopvang kindermeubels

Het sfeervolle en kindvriendelijke houten kindermeubels biedt u de mogelijkheid elke ruimte op een passende manier in te richten. Door de grote variatie in het kindermeubels kunnen wij u voor elke behoefte helpen een inrichting te realiseren. Hier kunt u denken aan de houten 410 serie kinderopvang stoel, maar ook aan tabouretten met verspringende sporten en uiteraard de Dapper meegroeistoel die makkelijk instelbaar is op de juiste zitdiepte en hoogte. Hiernaast bieden we heel uiteenlopende tafels, zoals de 410 serie groepstafel, de knutseltafel, een picnic tafel en vele anderen.

410 groepstafel kinderopvang meubels        Picnic tafel kinderopvang meubels        Knutseltafel kinderopvang meubels        Dapper meegroeistoel kinderopvang meubels      Voedingsbank Jumpy kinderopvang meubels

 

Specifiek kinderopvang meubels

Naast het voorgenoemde meubels bieden wij ook meer specifiek kinderopvang meubels, zoals aankleedmeubels, hoogslapers en boxen, leidsterstoelen en hoogzit meubels. Het aankleedmeubel is in hoogte verstelbaar, zodat de leidster op ergonomische hoogte werkt en kan worden gemaakt naar uw wensen. Dankzij de hoogzittafels zitten zelfs de allerkleinste ergonomisch verantwoord op de normale werkhoogte van de leidster.

aankleedmeubel kinderopvang meubels           Kinderopvang hoogzit meubels

 

Maatwerk

Hiernaast denken wij ook graag mee om te komen tot unieke inrichting van uw kinderopvang of school. Hier is dan uiteraard de mogelijkheid tot maatwerk aanwezig. We hebben hier een speciale afdeling in onze fabriek voor, die deze speciale opdrachten produceren.
Voor inspiratie over de invulling van uw klaslokaal kunt u hier alvast bladeren in de online versie van ons inspiratieboek.

We stellen u dagelijks centraal: we stellen vragen, luisteren goed naar uw wensen en behoeften en staan open voor input ter kennis en lering. Dit levert de expertise op, die we iedere dag opnieuw inzetten. Projectadvisering, ontwerp, productie, levering, montage én serviceonderhoud in één hand!