Cal
Terug naar nieuwsoverzicht

Introductieprijs muziekkast

Muziek zorgt voor betere prestaties van de leerlingen. Er is nu een subsidie voor scholen om meer en beter muziek aan te bieden. Wij hebben een muziekkast ontwikkeld en hebben nu een speciale introductieprijs....

Matthijs van Nieuwkerk praat erover in De Wereld Draait Door: muziek is goed voor het brein. Ook koningin Maxima zet zich in voor meer muzieklessen op scholen, zij is erevoorzitter van Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs. Muziek draagt bij aan een motorische ontwikkeling, het bevordert discipline, doorzettingsvermogen en samenwerking.

Er is een subsidie beschikbaar gesteld voor basisscholen met als doel om meer en beter muziekonderwijs voor kinderen in Nederland mogelijk te maken.

Schilte wil graag bijdragen aan het verbeteren van schoolprestaties van leerlingen en heeft een muziekkast ontwikkeld. De kast heeft een vrolijk design op de voorkant en optioneel kan gekozen worden voor een krijtwand op de achterkant voor bijvoorbeeld het noteren van muzieknoten. Muziekinstrumenten kunt u eenvoudig bestellen via: www.kindermuziekwinkel.com. Door de zwenkwielen is de muziekkast eenvoudig verplaatsbaar in de klas.

We hebben een introductieprijs voor de kast: €999,- (exclusief BTW). ♪ Klinkt dat niet als muziek in uw oren?

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de verkoop binnendienst of bel uw vertegenwoordiger.

Tel: 030-68 68 020

Email: info@schilte.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone