Schilte aanwezig op KindStart 2017!

Op vrijdag 29 september en zaterdag 30 september staat Schilte op de KindStart in de Amstelhal te Amsterdam. Dit is dé vakbeurs voor de kinderopvang.

Op de KindStart beleefbeurs presenteren diverse bedrijven de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Naast een zeer gevarieerd aanbod aan producten en diensten kunt u mooie aanbiedingen van de verschillende standhouders verwachten.

De klantvriendelijke KindStartbeurzen zijn, voor professionals werkzaam in de kinderopvang, helemaal gratis. Tijdens deze beurs presenteren de beste bedrijven voor de kinderopvang de nieuwigheden in de markt. Op alle stands is er iets te doen, te proberen, te ervaren of te proeven. Tevens zijn er gedurende deze dagen interessante lezingen en is er de gelegenheid tot het volgen van workshops. Het informatieve en educatieve workshopprogramma is zorgvuldig samengesteld en ook volledig gratis.

Graag nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs staan voor u klaar voor het beantwoorden van uw vragen en voor het geven van een deskundig advies.

Hopelijk tot dan!

Datum: vrijdag 29 & zaterdag 30 september 2017
Plaats: Amstelhal, Borchlandweg 6-10 in Amsterdam Duivendrecht
Tijd: vrijdag van 14.00 uur tot 19.00 uur – zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

E-ticket aanvragen (kosteloos)
1. Ga naar https://www.kindstart.nl/c-3367977/gratis-inschrijven/
2. Vul uw gegevens in
3. Na registratie ontvangt u uw digitale e-ticket(s) per e-mail
4. Print uw e-ticket(s) uit en neem deze mee naar de vakbeurs

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone