Referenties

Louis Bouwmeester | Amsterdam

        (2019)

Het Koraal | Assendelft

        (2019)

De Parkschool | Vianen

        (2019)

 WIJ | IJsselstein

        (2019)

Josephschool | Heerhugowaard

        (2018)

International School – Breda

        (2018)

De Bakuul | Lutjebroek

        (2018)

De Wissel | Oosterhout

        (2018)

De Bouwsteen | ‘s-Gravendeel

        (2017)

AZC De Brink | Baexem

        (2017)

KDV Koningswereld | Berkel-Enschot

        (2017)

OBS Piet Hein | Amstelveen

        (2017)

OBS De Steven | Franeker

        (2016)

De Wizard | Deventer

“Schilte dacht vanaf het begin goed mee als het gaat om de inrichting van ons nieuwe gebouw. Onze bestaande meubels die nog goed waren werden opgenomen in het nieuwe inrichtingsvoorstel. Hierdoor is heel effectief met het budget omgegaan. Ook buiten het bestaande assortiment, zoals computerwerkplekken en kapstokken wordt er erg goed meegedacht, dat maakte het contact met de vertegenwoordiger erg prettig.”
Directeur Paschal Vliegen. (oktober, 2015)

BS TaLente | Oud-Gastel

 “Het leerling meubilair van ons prachtig nieuwe schoolgebouw hebben we in goed overleg gekozen en aangeschaft bij Schilte. Voorlichting, kwaliteit en prima service waren hierin sleutelwoorden.  In een fijn en open proces kwamen we zo bij (het voor ons) beste resultaat!”
Directeur Jan Peeters. (november 2017)

KBS De Wilgenburg | Zwolle

Tijdens de recente herfstvakantie hebben wij de basisschool KBS De Wilgenburg te Zwolle mogen voorzien van hun nieuwe meubelen. Uiteraard zijn wij erg benieuwd hoe de leerkrachten, de leerlingen en de ouders vanochtend hebben gereageerd.
‘Wat waren ze enthousiast, zowel de kinderen, leerkrachten en ouders. Het ziet er ook zo licht en strak uit, precies wat we wilden. Super gedaan!’.
Directrice Irna Koot (november, 2017)

Anne Frank | Bunnik

“Wij hebben gekozen voor Schilte vanwege de degelijkheid en mooie vormgeving. Ook werd er goed meegedacht vanuit Schilte. We wilden ook voor de bovenbouw een natuurlijk houten uitstraling, Schilte is dan de aanbieder. De hoge tafels met voetenplank waren een bewuste keuze, zo kunnen leerlingen snel wisselen van plaats door alleen hun stoel en lade om te ruilen. Schilte is een oude bekende firma en deze naam hebben ze eer aan gedaan.”
Directrice Norma Bruinsma. (april, 2015)

De Zevensprong | Boskoop

“Schilte dacht vanaf het begin goed mee als het gaat om de inrichting van ons nieuwe gebouw. Onze bestaande meubels die nog goed waren werden opgenomen in het nieuwe inrichtingsvoorstel. Dat maakte het contact met de vertegenwoordiger erg prettig. Hiernaast was maatwerk voor computerwerkplekken en kapstokkasten geen probleem.”
Directrice Jeanette Broer van der Ham, de Zevensprong. 

Villa Duimelot | Delft

“In overleg met Schilte is per ruimte gekeken naar creatieve oplossingen. Dit heeft geresulteerd in maatwerk oplossingen geschikt voor de leeftijd van de kinderen, duurzame materialen en praktisch in het gebruik. Knotz is erg tevreden over de samenwerking.” 
Locatiemanager Villa Duimelot Sheila Blokhuijsen, Knotz. 

Knotz | Delft

“Een eigen stijl wordt mogelijk gemaakt in overleg met de adviseurs van Schilte. Er wordt rekening gehouden met de wens van de opdrachtgever, de pedagogische visie en de uitstraling van het gebouw.”
Directeur Pim Lubbers, Knotz. 

Kindcentrum Mondomijn | Helmond

“Schilte heeft het aangedurfd om samen met ons terug te gaan naar het begin en om bestaande methodes los te laten. Zij hebben bestaande middelen onder de loep genomen en stonden open voor onze nieuwe ideeën. Dit vereiste een samenwerking waarbij loslaten en vertrouwen een grote rol speelde”.

Directrice Joke Tillemans, Mondomijn.

CBS De Bataaf | Winterswijk

“Toen Richard Westra (Schilte) op een dag bij mij binnen liep, was ik al in gesprek met een andere aanbieder over de aanschaf van meubilair voor onze nieuwe school de Bataaf. Toch ben ik ook met Richard in gesprek gegaan omdat zijn aanpak heel positief bij me over kwam: niet opdringerig of het meubilair van andere aanbieders afkrakend, maar uitgaande van de kracht van Schilte en op een prettige manier meedenkend, om zo te komende tot een goede inrichting van het gebouw. De uitdaging, die ik hem voor legde, was het gebouw zo in te richten dat ouders en kinderen zich gelijk thuis zouden voelen door de warme en open sfeer. Daarbij moest de inrichting onderscheidend zijn van een doorsnee inrichting van een basisschool. Belangrijk bij de realisering hiervan was te zorgen voor de verbinding van alle te gebruiken materialen en kleuren. Schilte heeft uiteindelijk gezorgd voor de inrichting van de lokalen en het speellokaal. Dit is bijzonder goed gelukt en wij zijn dan ook blij met de vele positieve reacties die wij krijgen over het Schilte meubilair. We zijn vooral trots op de maatkasten waar de wasbakken in verwerkt zijn. Bij ons geen lelijke wasbak midden in het lokaal, maar een wasbak mooi weggewerkt in een kast. Schilte bedankt!”
Directeur Harry Peterkamp. 

Dankwoord voor de referenties

Wij willen alle klanten die ons referenties hebben gegeven hartelijk danken!

Is uw school of kinderopvang ook door ons ingericht en wilt u dit delen? Neem contact op met uw vertegenwoordiger, of stuur ons een mailtje, dan maken wij een afspraak om foto’s te maken en een referentie af te nemen. Uiteraard kunt u de genomen foto’s die wij gebruiken ook zelf gebruiken in uw communicatie uitingen.