Kleuterlokaal


School is een tweede thuis waar kinderen veel tijd doorbrengen. Het meubilair voor het basisonderwijs moet daarom ook een veilig en vertrouwd gevoel scheppen. Ons kindvriendelijk schoolmeubilair creëert een veilige omgeving waar een kind alle ruimte krijgt zich te ontwikkelen.


Bekijk bovenstaande afbeelding in 3D door met je cursor over de afbeelding te gaan!


We hebben een grote variatie functioneel en sterk schoolmeubilair en denken hiernaast ook mee over de totaalinrichting van de school. Samen met u kunnen we de gehele inrichting van de school afstemmen op uw visie.

Zo hebben we de traditionele kasten voor het basisonderwijs, met de scherpe randen. Echter verkopen we nu meer kasten uit de R-line. Dit zijn kasten met de afgeronde hoeken, waardoor de kans op verwondingen bij een ongeluk door de leerlingen sterk wordt verkleint.

Hiernaast hebben we leerlingensets. Dit zijn sets van stoelen en tafels voor de leerlingen in het basisonderwijs. Voor groep 1 en 2 hebben we aparte, minder hoge sets in verband met de jonge leeftijd. De rest van de basisonderwijs leerlingensets zijn hoger. Er is de traditionele uitvoering, met kleur gecodeerde verschillende hoogtes. Grote en kleine kinderen zitten dan ieder op hun eigen hoogte te werken. Hiernaast is er ook de 76 cm hoge uitvoering. Bij deze uitvoering zitten alle leerlingen op dezelfde hoogte, om de rust te bevorderen.
Naast deze veel voorkomende producten hebben we ook schoolborden en meubilair voor het inrichten van de gymzaal, speelhoek of het schoolplein. Kortom alles voor een volledig en inspirerende schoolomgeving.

Voor meer informatie of inspiratie voor uw eigen inrichtingsplannen kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

Ruimte

Dit is een test overzicht
Onderbouw