Leerplein

Leerpleinen
Steeds meer scholen kiezen ervoor om een onderwijsleerplein in te voeren. Een grote ruimte waar tegelijkertijd meer dan één groep leerlingen werkt, onder toeziend oog van één of meer begeleiders. Op de leerpleinen is ruimte voor interactie, initiatief, ontdekken, zelfstandigheid en creativiteit. Kortom; de ultieme leeromgeving.

Nieuwe kansen zien en uitdagingen oppakken. Dit zien wij als jonge ondernemers binnen een oud bedrijf als onze missie. Ook binnen uw branche zijn er ongetwijfeld uitdagingen als krimp of krappere budgetten. Ons team denkt graag creatief met u mee over uw uitdagingen en gaat graag samen met u opzoek naar kansen en mogelijkheden.

Daarin gaan we verder dan alleen het produceren en het op tijd leveren van meubilair. Wij denken mee over budgetten, kleurgebruik, visualisaties en met onze eigen vakmensen kunnen we uw locatie een echt eigen gezicht geven door
klant specifieke oplossingen te bedenken.

Samen met ons ontwerpbureau denken wij met u mee om uw school sfeervol en functioneel in te richten. Middels 3D visualisaties of virtual reality presenteren wij de inrichtingen zodat u vooraf een goed beeld krijgt van hoe de inrichting uiteindelijk kan worden.

Naast de stoelen en tafels behoren zitbanken tegenwoordig ook tot het standaardmeubilair. De bekleding van de zitbanken is duurzaam, brandvertragend en onderhoudsvriendelijk. Voor de kinderopvang , BSO en primair onderwijs voeren wij verschillende modellen zitbanken. De zitbanken, fauteuils en hockers zorgen voor een gezellige en frisse uitstraling in alle groepsruimtes. U kunt uit verschillende soorten stoffering kiezen.

3D Impressies

       


Ruimte

Dit is een test overzicht
De Stappen