BabySlapen

Bij een complete inrichting voor kinderopvang horen veilige en betrouwbare bedden en boxen. Schilte heeft een uitgebreid assortiment met verschillende modellen en uitvoeringenDe hoogslapers van Schilte zijn voorzien van 2 bedden. Naast de standaard uitvoering is er ook een uitvoering met evacuatiebed. Alle varianten zijn met dichte achterwand verkrijgbaar. In het assortiment bedden hebben wij ook stapelbare bedden en ledikanten. Ook leveren wij bijhorende matrassen.

Voor de allerjongsten in de kinderopvang heeft Schilte een mono- en duobox in het assortiment. Dit zijn hoge boxen waardoor de pedagogisch medewerk(st)er op goede hoogte een baby of dreumes in de box kan leggen of eruit kan halen. De duobox is middels een kindveilig perspex scheidingsvenster in twee delen te scheiden.

De onderzijde van de boxen bieden volop speelruimte en zijn tevens als speelhuis leverbaar. Voor in en onder de box zijn speels gekleurde matten verkrijgbaar.

Al onze boxen zijn gecertificeerd.

Vloerbox

Speciaal voor u op maat!Vloerboxen zijn ideaal voor baby's. Baby's kunen zichzelf ontwikkelen door op een veilige manier te kunnen rollen, liggen, kruipen of spelen. Onze vloerboxen worden op maat en naar wens voor u gemaakt. Er zijn talloze indelingen en kleuren mogelijk.

De vloerbox kunnen wij ook voorzien van een vloerbox mat. Deze past precies in uw vloerbox.

Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor alle mogelijkheden.

Zitten

Het sfeervolle en kindvriendelijke houten meubilair biedt u de mogelijkheid om elke ruimte op een passende manier in te richten. Het geeft een warme uitstraling en zijn licht in gewicht.Zo hebben wij hoogzitmeubilair. Met hoogzitten kunnen baby's dreumesen, peuters, kleuters en pedagogisch medewerk(st)er op een ergonomisch verantwoorde manier aan een tafel op volwassen hoogte zitten. Het hoogzitmeubilair bestaat uit een tafel, banken en een inzetstoeltje, zodat ook de allerkleinste aan tafel kunnen zitten. Het hoogzit meubilair is voorzien van zwenkwielen met rem en voldoen aan alle Europesche normen. Voor de allerkleinste zijn inzetstoeltjes beschikbaar zodat zij nog steviger en veilig zitten.


De Dapper Meegroeistoel is handig en veilig. Vanaf dat een kind kan zitten groeit de Dapper Meegroeistoel met het kind mee. De Dapper meegroeistoel is een stoel met een herkenbaar en eigentijds design en hij is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stoel is stabiel, de zitting en de voetenplank zijn qua hoogte en diepte instelbaar. Al deze mogelijkheden creëren in een handomdraai maximaal zitcomfort voor elke leeftijd.

Voor de Dapper meegroeistoel zijn er diverse extra opties verkrijgbaar. Babybeugel, veiligheidstuigje, kussentjes, eet/speel blad, opstapplankje, graveren eigen naam.

Voor de pedagogischmedewerk(st)er heeft Schilte stoelen met kuip tot ergonomische stoelen. Deze stoelen zijn speciaal ontworpen en daarom zéér geschikt voor gebruik in de kinderopvang.

Voedingsbank

Spuug- en urinebestendig, dus makkelijk te reinigen!Onze comfortabele een, twee of driezitsbank heeft een verfijnd ontwerp in iedere inrichting past. Onze voedingsbank heeft diverse uitvoeringen en worden bekleed met hoogwaardig brandvertragend koudschuim en kunststof bekleding. Het is gemakkelijk te reinigen en is spuug- en urinebestendig. Standaard kunt u kiezen uit een ruimte kleuren collectie van Carmat.


Aankleedmeubels

Op verzoek kunnen alle afmetingen op maat voor u geproduceerd worden.Schilte heeft standaard diverse aankleedmeubels in het assortiment. Het elektrische aankleedmeubel is in hoogte instelbaar van 80 - 105 cm. en zijn verkrijgbaar in de breedten 146, 174 en 214 cm

Alle aankleedmeubels zijn modulair opgebouwd. Standaard modules zijn: trapmodule, lademodule en kastmodule. Er kan een spoelbak of babybad in het meubel geleverd worden met daarbij een thermostaatkraan met of zonder uittrekbare douchekop.

Het aankleedmeubel is gecertificeerd volgens de NEN-EN 12221-1 en 2:1995 en ergonomie in de kinderopvang en peuterspeelzalen: 2003.

Schilte maakt ook luierkasten deze zijn in diverse afmetingen en kleuren te verkrijgen.

Kasten

Met ruim 160 jaar ervaring!Opgeruimd staat netjes, maar daar heb je wel genoeg opbergruimte voor nodig. Schilte heeft met haar ruim 160 jaar ervaring een kastenprogramma ontwikkeld dat staat voor duurzaamheid en kan naar elke klantwens opgebouwd worden. De kasten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in kinderopvang en onderwijs.

Naast  de vele mogelijkheden van ons kasten programma hebben wij ook een speciale afdeling voor maatwerk kasten.


Ruimte

Dit is een test overzicht
Kinderopvang