Dreumes & Peuter

Dreumes & PeuterSlapen

Bij een complete inrichting voor kinderopvang horen veilige en betrouwbare bedden en boxen. Schilte heeft een uitgebreid assortiment met verschillende modellen en uitvoeringenDe hoogslapers van Schilte zijn  voor de dreumes/peuter voorzien van 2 vaste bedden. Deze zijn verkrijgbaar met een open of dichte achterwand/zijwand. Bij deze hoogslapers leveren wij bijhorende matrassen.

Alle hoogslapers zijn gecertificeerd.

Hoogzitten

Dankzij de hoogzittafels zitten zelfs de allerkleinste ergonomisch verantwoord op de normale werkhoogte van de leidster.Zo hebben wij hoogzitmeubilair. Met hoogzitten kunnen baby's dreumesen, peuters, kleuters en pedagogisch medewerk(st)er op een ergonomisch verantwoorde manier aan een tafel op volwassen hoogte zitten.

Het hoogzitmeubilair bestaat uit een tafel, banken en een inzetstoeltje, zodat ook de allerkleinste aan tafel kunnen zitten. Het hoogzit meubilair is voorzien van zwenkwielen met rem en voldoen aan alle Europese normen. Voor de allerkleinste zijn inzetstoeltjes beschikbaar zodat zij nog steviger en veilig zitten.

Zitten

Het sfeervolle en kindvriendelijke houten kindermeubilair biedt u de mogelijkheid elke ruimte op een passende manier in te richten. Door de grote variatie in het kindermeubilair kunnen wij u voor elke behoefte helpen een inrichting te realiseren.Onze sfeervolle houten stoelen zijn kindvriendelijk, licht in gewicht, verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben een warme uitstraling. Ook hebben wij stoelen die leverbaar zijn in een stapelbare uitvoering. Naast onze houten stoelen bieden wij ook metalen stoeltjes en diverse houten en metalen tabouretten/krukken.

Voor de pedagogischmedewerk(st)er heeft Schilte stoelen met kuip tot ergonomische stoelen. Deze stoelen zijn speciaal ontworpen en daarom zéér geschikt voor gebruik in de kinderopvang.


Zitbanken

Zo hebben wij ook banken die zelf op te bouwen zijn met elementen en hoekelementen!Voor de dreumes & peuter voeren wij verschillende modellen zitbanken. De zitbanken, fauteuils en hockers zorgen voor een gezellige en frisse uitstraling in alle groepsruimtes. De bekleding van de zitbanken is duurzaam, brandvertragend en onderhoudsvriendelijk.

Het meubilair is gemakkelijk te reinigen en zijn spuug- en urinebestendig. De bekleding is leverbaar in diverse kleuren. Standaard kunt kiezen uit een ruime collectie kleuren van Carmat.

Zo hebben wij ook banken die zelf op te bouwen zijn met elementen en hoekelementen. Zitzakken die de ruimte op vullen en treinbanken.

Aankleedmeubels

Op verzoek kunnen alle afmetingen op maat voor u geproduceerd worden.Schilte heeft standaard diverse aankleedmeubels in het assortiment. Het elektrische aankleedmeubel is in hoogte instelbaar van 80 - 105 cm. en zijn verkrijgbaar in de breedten 146, 174 en 214 cm.

Alle aankleedmeubels zijn modulair opgebouwd. Standaard modules zijn: trapmodule, lademodule en kastmodule. Er kan een spoelbak of babybad in het meubel geleverd worden met daarbij een thermostaatkraan met of zonder uittrekbare douchekop.

Het aankleedmeubel is gecertificeerd volgens de NEN-EN 12221-1 en 2:1995 en ergonomie in de kinderopvang en peuterspeelzalen: 2003.

Schilte maakt ook luierkasten deze zijn in diverse afmetingen en kleuren te verkrijgen.

Kasten

Met ruim 160 jaar ervaring!Opgeruimd staat netjes, maar daar heb je wel genoeg opbergruimte voor nodig. Schilte heeft met haar ruim 160 jaar ervaring een kastenprogramma ontwikkeld dat staat voor duurzaamheid en kan naar elke klantwens opgebouwd worden. De kasten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in kinderopvang en onderwijs. Naast de vele mogelijkheden van ons kasten programma hebben wij ook een speciale afdeling voor maatwerk kasten.


Lees hier meer over ons kasten aanbod

Een selectie uit ons standaard kasten programma:

Ruimte

Dit is een test overzicht
Dreumes & peuter