BSOHoogzitten

Dankzij de hoogzittafels zitten zelfs de allerkleinste ergonomisch verantwoord op de normale werkhoogte van de leidster.Zo hebben wij hoogzitmeubilair. Met hoogzitten kunnen baby's dreumesen, peuters, kleuters en pedagogisch medewerk(st)er op een ergonomisch verantwoorde manier aan een tafel op volwassen hoogte zitten.

Het hoogzitmeubilair bestaat uit een tafel, banken en een inzetstoeltje, zodat ook de allerkleinste aan tafel kunnen zitten. Het hoogzit meubilair is voorzien van zwenkwielen met rem en voldoen aan alle Europese normen. Voor de allerkleinste zijn inzetstoeltjes beschikbaar zodat zij nog steviger en veilig zitten.

Zitten

Het sfeervolle en kindvriendelijke houten kindermeubilair biedt u de mogelijkheid elke ruimte op een passende manier in te richten. Door de grote variatie in het kindermeubilair kunnen wij u voor elke behoefte helpen een inrichting te realiseren.Onze sfeervolle houten stoelen zijn kindvriendelijk, licht in gewicht, verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben een warme uitstraling. Ook hebben wij stoelen die leverbaar zijn in een stapelbare uitvoering.

Naast onze houten stoelen bieden wij ook metalen stoeltjes en diverse houten en metalen tabouretten/krukken. Voor de pedagogischmedewerk(st)er heeft Schilte stoelen met kuip tot ergonomische stoelen. Deze stoelen zijn speciaal ontworpen en daarom zéér geschikt voor gebruik in de kinderopvang..

Tafels

Een passend resultaat voor elke ruimte!Voor iedere ruimte, voorschool, kinderdagverblijf, de BSO of in de centrale hal kunnen wij u een variatie aan tafels aanbieden. Zo heeft Schilte diverse groepstafels in verschillende vormen, afmetingen en hoogtes. Een passend resultaat voor elke ruimte.

Daarvoor heeft Schilte diverse knutseltafels, ontdektafels, vouwtafels, een picnic tafel en nog veel meer..

Kringbanken

Geheel naar eigen wens in te delenVoor de kinderopvang en BSO heeft Schilte verschillende zitelementen. Deze houten kringbanken zijn in diverse vormen en afmetingen verkrijgbaar. De kringbanken zijn voorzien van ladebakken om zo het opbergen te stimuleren, en een overzichtelijke ruimte te houden.

De zitbanken en rolbakken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Zitbanken

Zo hebben wij ook banken die zelf op te bouwen zijn met elementen en hoekelementen!
Voor de BSO voeren wij verschillende modellen zitbanken. De zitbanken, fauteuils en hockers zorgen voor een gezellige en frisse uitstraling in alle groepsruimtes. De bekleding van de zitbanken is duurzaam, brandvertragend en onderhoudsvriendelijk.

Het meubilair is gemakkelijk te reinigen en zijn spuug- en urinebestendig. De bekleding is leverbaar in diverse kleuren. Standaard kunt kiezen uit een ruime collectie kleuren van Carmat.

Zo hebben wij ook banken die zelf op te bouwen zijn met elementen en hoekelementen. Zitzakken die de ruimte op vullen en treinbanken.

Kasten

Sit amet, consetetur sadipscing elitrOpgeruimd staat netjes, maar daar heb je wel genoeg opbergruimte voor nodig. Schilte heeft met haar ruim 160 jaar ervaring een kastenprogramma ontwikkeld dat staat voor duurzaamheid en kan naar elke klantwens opgebouwd worden. De kasten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in kinderopvang en onderwijs. Naast de vele mogelijkheden van ons kasten programma hebben wij ook een hele selectie constructiekasten en een speciale afdeling voor maatwerk kasten.

Een selectie uit ons standaard kasten programma
:

Ruimte

Dit is een test overzicht
Bso