LeslokalenNa letterlijk een eeuw lang ervaring in het produceren van schoolmeubilair en het inrichten van basisscholen en kinderdagverblijven slaat Schilte een nieuwe weg in. Steeds vaker kregen we van relaties de vraag ons schoolmeubilair in te zetten voor het voortgezet onderwijs. Natuurlijk gaan wij die uitdaging graag aan! Schilte staat bekend om haar ergonomisch en betrouwbare meubilair, haar hoge kwaliteit en duurzame productieproces. Naast de leerlingensets in de maten F6 en G7 voor het voortgezet onderwijs, ontwerpen en produceren wij allerlei maatwerk van hout en plaatmaterialen. Heeft u een individuele wens voor bijvoorbeeld uw aula, leerplein of bibliotheek?

3D visualisatie


Voor de aankleding van en het invulling geven aan de identiteit van uw school werken wij nauw samen met ontwerpbureau en projectinrichter Projectum zodat wij aan al uw (creatieve) wensen tegemoet kunnen komen. Tenslotte distribueren wij onze projecten zelf en hebben wij onze eigen servicemonteurs voor de optimale service. Schilte kan zich dus met recht ‘totaalleverancier’ noemen.

Leerlingsets


Vanaf de eerste dag op de middelbare school moet de scholier zich veilig en op zijn plek voelen. Onze producten zorgen voor een veilige en inspirerende omgeving. Voor het voortgezet onderwijs biedt Schilte een variatie aan schoolmeubilair aan. Het meubilair kunnen we leveren in diverse hoogtes van F6 t/m G7. Bovendien worden alle sets geleverd volgens de Europese normen. Bent u nieuwsgierig naar wat wij kunnen? U bent van harte welkom in onze showroom en fabriek in IJsselstein voor een inspirerende rondleiding. Ook kunt u een afspraak maken op uw school met onze vertegenwoordiger.

Ruimte

Dit is een test overzicht
Amsterdam