Leslokalen

LeslokalenVoor het basisonderwijs bieden wij een variatie aan leerlingenmeubilair aan. U kunt kiezen voor sfeervol houten leerlingenmeubilair, of metaal. De leerlingensets voor de groepen 3 t/m 8 zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en hoogtes:

 • Traditionele uitvoering: leverbaar in de hoogte B2 t/m G7 in hout of metaal.
 • De 76 cm hoge uitvoering: iedereen op één hoogte (76 cm) leverbaar in hout (Astuto) en metaal (Orion). Dit heeft als voordeel: rust en overzicht in de klas, het bevordert het samenwerken en er is goed contact tussen de leerlingen.
 • De 64 cm hoge uitvoering: iedereen op één hoogte (64 cm) leverbaar in metaal (Orion).

Alle sets worden geleverd volgens de Europese normen.

De 410/810 meubellijn heeft een natuurlijke en rustgevende uitstraling. Het heeft een sterke constructie. Door de grote variatie in het assortiment bent u in de gelegenheid moeiteloos voor elke behoefte een inrichting te realiseren. De 810-stoel is de stapelbare variant van de 410-stoel.

De Socra meubellijn geeft klaslokalen van de onderbouw een eigentijdse en speelse uitstraling. De stoel heeft een kunststof kuip zitting en is leverbaar in drie verschillende standaard kleuren: blauw, rood en antraciet. De set is verkrijgbaar in de hoogtes B2 en C3.

De Orion meubellijn is modern en stijlvol en heeft een verfijnde uitstraling Het schoolmeubilair bestaat uit tafels en stoelen in vele maten. Zowel de schooltafels als schoolstoelen zijn leverbaar in 16 verschillende framekleuren.

De Libra meubellijn heeft een robuuste uitstraling en kenmerkt zicht door: de ronde buis, slededoppen ter bescherming van het frame, hoogteaanduiding d.m.v. kleurcodering in dop en aangelaste hiel aan het frame. 
De tafels en stoelen zijn leverbaar in 16 verschillende RAL kleuren.

Stimuleer de creativiteit, expressie en vaardigheden van kinderen met passend meubilair voor het inrichten van het handvaardigheidslokaal. Voor het opbergen van papier hebben wij de combi-, papierwaren en knutselkast. We hebben een handvaardigheidstafel met bijpassende tabouretten, zowel leverbaar in hout als metaal. Uiteraard kunt u ook zelf een knutseltafel samenstellen.

(Wand)borden

Viltstift-, krijt- en prikborden voor wandbevestiging. Aluminium omlijsting met afgeronde kunststof hoeken, standaard voorzien van materiaalgootje. De borden zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Deze borden zijn ook op railsysteem leverbaar.

Wij bieden schoolborden aan in vele varianten. Verrijdbare, draaibare en dubbel beschrijfbare kantelborden naar keuze uitgevoerd in wit voor viltstift of in groen en grijs voor krijtgebruik of een combinatie van viltstift- en krijtgebruik. Het stevige stalen onderstel is voorzien van een ruime materiaalgoot en 4 wielen waarvan 2 met rem.


3D Visualisatie

Het is vaak lastig om een goede voorstelling te maken van een ruimte of lokaal met daarin nieuwe decoratie en meubels. Onze designafdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van scholen en kinderdagverblijven. Zij maken vooraf een 3D visual, zodat u een goed beeld kan vormen van een nieuwe inrichting.

De volgende ruimten kunnen we o.a. voor u intekenen:
 • Klaslokaal
 • Aula
 • Teamkamer
 • Leerplein
 • Projectruimte
 • Atelier
 • Speelhal
 • Snoezelruimte
Aan de hand van een visual kan het proces van fine-tunen starten om het gebouw precies de look en feel te geven die u wenst.

Wilt u graag vrijblijvend een visual van uw ruimte?
Neem dan 
contact met uw vertegenwoordiger of met onze verkoop binnendienst: 030 68 68 020.

Ruimte

Dit is een test overzicht
Amsterdam