Speelhoek


ie van hout houdt, speelt met hout. Niets is mooier en fijner dan spelen met houten kwaliteitsspeelgoed.
 Mooi en kindvriendelijk speelgoed met frisse kleuren.

Hier treft u een overzicht van alle speelhoeken die u kunt voorzien van massief houten speelgoed. Onze collectie is, net als het jonge kind, in ontwikkeling en wordt steeds verder uitgebreid.

Leeshoek

Een overzichtelijke leeshoek voor kinderen

In de leeshoek kunt u alle boeken overzichtelijk aan de kinderen presenteren met onze boekenpresentator en boeken-/knutselkast. Daarnaast kunt u de kinderen laten zitten op ons 056 retro meubilair of in onze eigentijdse boeken-/zitkast.

Bovendien hebben we stijlvol zitmeubilair dat in de leeshoek geplaatst kan worden. Op deze manier zorgt het meubilair van Schilte dat het leesplezier van kinderen wordt gestimuleerd.

Bekijk alle producten hier

Natte hoek

Spelen met zand en water, welk kind wilt dat nu niet! Voor de natte hoek biedt Schilte een zandtafel en een watertafel, maar ook een gecombineerde zand-/watertafel. Laat de kinderen kliederen, maar houd de ruimte netjes met de zand-/watertafel. Voor de jongste kinderen heeft Schilte een kleuteraanrecht.Schilte denkt graat met u mee over de inrichting en aankleding van uw kinderopvang. onze jarenlange ervaring gebruiken wij om een advies op maat te geven.

Heeft u bepaalde ideeën? Wij denken graag met u mee zodat we kunnen creëren wat aansluit bij uw ruimte en uw wensen.

Speelhoek

Van spelen met de poppen tot het maken van het avondeten. In deze hoek kunnen de kinderen hun fantasie de vrij loop laten. Voor het opbergen van de verkleedkleding bieden wij een theaterkast.Schilte heeft een ruime selectie van houten speelgoed van hoge kwaliteit. Mooi en vriendelijk speelgoed met frisse kleuren. 

Ons assortiment bestaat uit onder andere:

  • Houten speelgoed
  • Keukenblok
  • Theaterkast
  • Poppenvilla
Maar nog veel meer! Bekijk hier het gehele assortiment!

Kleuterleerplein

Het kleuterleerplein is een multifunctionele hoek, door middel van panelen wordt het kleuterleerplein razendsnel omgetoverd tot een nieuw thema. Het kleuterplein is opvouwbaar en daardoor zeer flexibel in gebruik. Er zijn diverse thema's beschikbaar. De achterkant van de panelen zijn voorzien van krijtbord, zo heeft u ook de mogelijkheid een eigen thema te creëren. 

Bekijk hier meer informatie over het kleuterleerplein en bekijk al onze themapanelen!

Bouwen

Alles kan gemaakt worden in de bouwhoek. Met een vrachtauto laden en lossen van houten blokken bij het grote pakhuis. Of het bouwen van een droom kasteel.Voor de bouwhoek hebben wij leuk houten speelgoed dat tegen een stootje kan. Voor het opbergen van al het speelgoed hebben wij een aantal constructiekasten in ons assortiment.

Ruimte

Dit is een test overzicht
Speelhoek