KantorenEen productief kantoor wordt gevormd door de totale inrichting. Het moet een inspirerende plek zijn waar u niet wordt afgeleid door randzaken. Hierbij gaat het niet alleen om kasten en bureaus, maar ook om accessoires zoals lampen, wanddecoratie en monitorarmen. Om u een volledig projectmeubilair assortiment aan te kunnen bieden hebben we naast ons eigen assortiment ook samenwerkingen opgezet, om u zo een nog breder assortiment projectmeubilair aan te bieden.
Onze adviseurs denken graag met u mee hoe uw kantoor op uw eisen kan worden afgesteld om een optimale en inspirerende werkomgeving te creëren.
Net zoals een perfect passend maatpak creëren wij een perfect passende werkomgeving naar uw wensen en behoeften. Van directiekantoor tot vergaderruimte, van balie tot kastenwand op maat. Ons projectmeubilair geeft vorm aan uw ruimte.

Schilte geeft u de vrijheid om uw ruimte helemaal naar uw smaak in te richten, met een breed scala aan kleuren en houttinten creëert u een sfeer waarin u de beste resultaten behaalt. Bepaal zelf de maat en uitvoering van de opstelling van uw ruimte. Schilte biedt een breed scala aan rechte en hoekbureaus voor op kantoor. Ook voor uw school of kinderopvang hebben we een passende kantoorinrichting.
Als u de hele dag aan het bureau zit is een goede bureaustoel van groot belang. U zit de hele dag op de stoel en deze moet dan ook ergonomisch gevormd zijn, zodat hij veel comfort biedt. Ook is het belangrijk dat de stoel makkelijk in te stellen is. Mocht in onze selectie uw ideale stoel er niet bij zitten, neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers of onze binnendienst.

Een productief kantoor wordt gevormd door de totale inrichting. Hierbij zijn accessoires een onmisbaar onderdeel. Om uw werkplek nog veelzijdiger te maken bieden wij u een selectie aan kantoor accessoires aan. Wat dacht u van monitorarmen, CPU houders, prullenbakken en kast- en lade indelingen.

Een opgeruimd kantoor zorgt voor betere ideeën en zorgt dat u sneller kunt werken. Onze kantoorkasten, ladeblokken en vakken- en postvakkenkasten maken van uw kantoor een geordende, inspirerende werkplek.
Kantoorkasten zijn er in vele maten en soorten. Een sfeervolle kantoorkast maakt van uw kantoor een inspirerende werkomgeving en zorgt ervoor dat u alles makkelijk kunt archiveren en snel weer terug kunt vinden. Sfeervolle ladeblokken maken van uw kantoor een inspirerende werkomgeving en zorgen ervoor dat u alles makkelijk kunt archiveren en snel weer terug kunt vinden. En een sfeervolle vakken- en postvakkenkast maakt van uw kantoor een inspirerende werkomgeving en zorgt ervoor dat u alles makkelijk kunt archiveren en snel weer terug kunt vinden.

Onze adviseurs denken graag met u mee hoe uw kantoor op uw eisen kan worden afgesteld om een optimale en inspirerende werkomgeving te creëren.

Ruimte

Dit is een test overzicht
Kantoor