Verschonen

VerschonenSchilte heeft een gecertificeerd modulair aankleedmeubelsysteem (certificaatnummer M1026). Al deze meubels zijn elektrisch in hoogte verstelbaar van 80 tot 105 cm en heeft een diep werkblad van 75 cm.

Schilte levert verschillende modules zo kunt u kiezen uit verschillende modules: trapmodule, ladenmodule en kastmodule. Er kan een spoelbak of babybadje in het meubel geleverd worden met daarbij een thermostaatkraan met of zonder een uitrekbare douchekop. Tevens biedt Schilte u de mogelijkheid om op de door u gewenste breedtemaat een meubel te laten maken. Alle modellen zijn geschikt om tegen de muur te plaatsen. Individuele wensen kunt u kenbaar maken.

Alle aankleedmeubels zijn gecertificeerd volgens:
  • NEN-EN 12221-1 en 2: 1999
  • Ergonomie in de kinderopvang en peuterspeelzalen: 2003.
  • Koopwijzer voor meubilair in de kinderopvang

Alle modules gaan mee in de hoogte verstelling. Als u de verschoonplek in de hoogste stand heeft, zijn de kastjes en eventueel de laden ook onder handbereik, u hoeft niet ver te reiken. Het gehele meubel gaat mee omhoog en is aan de onderzijde voor de veiligheid afgewerkt met een rolluiksysteem. De zichtzijden ombouw, blad en deuren zijn standaard in ahorn. De kleuren zijn op aanvraag ook leverbaar in anderen (uni) kleuren HPL.

Ruimte

Dit is een test overzicht
Verschonen