Maatwerk

Wat begon als een Houthandel en Houtwarenfabriek in 1858, groeide al snel uit tot een betrouwbare leverancier van schoolmeubilair voor veel scholen. Kwaliteit is altijd onze basis geweest. Dit combineren we tegenwoordig met een inspirerend eigen Schilte design! Vandaag de dag levert Schilte naast schoolmeubilair ook vernieuwende totaalinrichtingen voor scholen en de kinderopvang. In uw school of opvang wilt u een eigen uitstraling en omgeving creëren. Schilte helpt deze ideeën tot leven te brengen via de inrichting. Bovendien hebben wij in onze eigen fabriek een afdeling maatwerk waar alles geproduceerd wordt.

Alvast wat inspiratie opdoen voor uw eigen inrichting? Bekijk dan hier een paar inspirerende foto’s. Graag nodigen wij u uit een afspraak te maken met één van onze vertegenwoordigers om samen door ons inspiratieboek te bladeren en ideeën voor uw eigen inrichting te bespreken.

Balie’s

Boomstamtafel

Kasten

Kinderopvang

Overige

 

Schilte is al ruim 160 jaar gespecialiseerd in houtbewerking. In onze eigen fabriek is een afdeling maatwerk waar we alles van hout op maat voor u maken.